Molly och Roxy hälsar!

Allt är som vanligt igen! Lillmatte får gå till dagis och Roxy samt brorsan Rocky får huset för sig själva!

Visste du förresten att många bengalkatter är väldigt förtjusta i vatten?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Molly och Roxy hälsar!”

    1. Mjau – jättefin bild! ^^
      Kompisar, jag kan inte komma in på er blogg och kommentera! Kan det vara tillfälligt fel?! NosPuss Wikki

        1. Ingen fara – men ojojoj hade inte Molly lovat att INTE dra Roxy i svansen??! Roxy är verkligen en tålmodig katt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *