Sånt klösträd vill jag ha!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sånt klösträd vill jag ha!”

  1. Wow vad häftigt! Mian människor skulle dock vara rysligt skrajja om jag började klättra uppför den där, då de anser att jag är en smula klantig… och klumpig. De har få belägg för detta!

    1. Mjau man måste ju träna lite så blir man en svart panter! Sedan kan man klättra i allt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *