Miss Mjau hjälper katthem!

I mars förra året puffade jag för Miss Mjaus fina smycken och nu gör jag det igen! Klicka på bilden så kommer du till Miss Mjaus hemsida. –>

Så här berättar de om sin verksamhet: Miss Mjau är en ideell förening vars syfte är att hjälpa kattorganisationer i Sverige och utomlands. Målet är att gynna kattorganisationers arbete med hemlösa katter, genom att bistå med ekonomiskt stöd. Detta ekonomiska stöd kommer från försäljning av egengjorda smycken i olika former och färger. Alla intäkter går oavkortat till hemlösa katter.

Och hittills har hela 34 000 kr gått ut i stöd till olika kattorganísationer! Den pågående insamlingen kommer att gå till Stockholms katthem! ♥

Så här fina smycken finns att köpa:
 
Visst är det härligt när det finns många entusiaster som är kreativa för att hjälpa katter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Miss Mjau hjälper katthem!”

  1. Jag har köpt därifrån, jättefina smycken och jag fick hem mitt paket inom tre dagar 🙂
    Känns jättekul att man kan hjälpa katter och samtidigt få ett fint smycke att ge bort i present eller till sig själv.

    När jag har på mig mitt smycke så frågar många vart jag har köpt det och jag är snabb med att tipsa om missmjau 🙂

    Jag hoppas att många köpte julklappar därifrån!! 🙂

    1. Mjau, det är verkligen fin kvalitét och rena konstverken! ♥ Att det går till katthjälp känns så bra dessutom! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *