Årets första Tasseri T5 kommer här!

Mjau, nu har jag tassat ihop ett litet paket med ”platta saker” till 2012 års första katthjälpsinsats! Det blir det femte Tasseriet (Jag kommer att fortsätta numrera dem löpande, det kan vara roligt att se hur många man kan få till!) och det innehåller:

Alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem detta exklusiva Wikkipaket! Följ instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T5-… (Det kan vara T5-Pyret, T5-kattnamnet eller T5-909897, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 14/1 kl 21.00.
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

SnuffeFonden kommer att utse en behövande katt eller katthjälpare som ska få ta emot de slantar som kommer in märkta med T5-… Och vem mottagaren blir för årets första Tasseri får ni veta under dagen! Då kommer också en utförligare presentation av paketinnehållet!

Här är tävlingsuppgiften:
Wikki och Nova har en rymlig låda där alla deras kattleksaker bor, när de inte används… Hur många leksaker tror du att vi har tillsammans i lådan?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Årets första Tasseri T5 kommer här!”

 1. Det var en RIKTIGT SVÅR uppgift! Vi har tassat in vars ett förslag nu (och matte också).
  Nospuss

 2. Förmodligen flera kattiljoner stycken *fniss*
  Ska be matte hjälpa mig att tassa ner min riktiga gissning och en slant till Snuffefonden imorrn 🙂

 3. Riktigt klurigt Wikki! Vi smiter runt vår låda nu för att försöka kika 😛
  Fick vovvar också vara med? Våran Gizmo är ju nästan som en kisse

  Tasskramar
  Siri och Cosmo

  1. Men Cosmo du är ju en pappakatt, det vet jag! Så klart du måste få vara med! ♥ (Jag som har en hundmamma borde väl veta hur det är att vara katthund/hundkatt! fniss) så det är bara att klua på! NosPuss Wikki

 4. Var verkligen en svår fråga, men nu har vi har gissat både jag och Milou.

  nospussar från Pontus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *