Min kollega Sixten får PR

Tänk vad fort man på märkliga sätt kan bli kändiskatt?!! Idag läser jag i Aftonbladet om vännen Sixten som råkat bli KATTegoriserad som purrkatt i Landstingets snuskfilter!!?? Om någon anställd där vill spendera sin lunchrast med att kika i Sixtens hemtrevliga blogg, så tar det stopp: Ett purrfilter beskriver hans innehåll som för vågat!

Jag rullar nästan ned från soffan av fnisset som bubblar upp i magen!
Som ni för övrigt får beskåda här i en totalt ogenerad utvikningsbild:

Du hittar förresten Sixtens eminenta spalt HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Min kollega Sixten får PR”

    1. Mjau – och blev ofrivillig kändiskatt på kuppen… Skönt att han är en sådan som kan ta det med ro! NosPuss Wikki

  1. Tsss, vilka tokigheter människor håller på med. Fast det är ju klart, ibland kan purrbilderna bli lite väl avslöjande. Du har en väldigt söt mage. *rodnar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *