Fler TasseriSaker T5

 
Den översta svartvitrandiga katten är en charmig brosch som Stora matte hittade i butiken Kvinnfolki i Visby under sin Gotlandssemester! Den handmålade lilla gula katten är gjord i trä och fyndades av Linnsens, Franks och Lurrvars matte, också på en semesterresa! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fler TasseriSaker T5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *