Bilder från för ett år sedan


Så här har man inte behövt pulsa denna vinter… Det känns konstigt att hela julen gått utan så värst mycket annat än blåsväder ännu så länge. Förra julen vågade vi knappt ut på balkongen för att den var till bristningsgränsen täckt med snö. På Landet i år gick mattes faster ut och plockade kantareller på julafton!!!
En fördel med denna milda förvinter är att utekatterna som kommer in till katthemmen inte har så mycket köldskador. Det är gott om sork på sina håll också. Men det blöta fuktiga vädret är ändå inte skonsamt, om någon trodde det – istället har katterna mer infektionssjukdomar och hungern tar hårt som alltid på de årsfödda ungarna. Så det kan utan tvekan jamas på nytt: Stöd Ditt Lokala Katthem – med hjärtat!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bilder från för ett år sedan”

    1. Mjau, jag låtsades att det var Mount Caterest! Visst var jag modig! Sedan visade jag en prydlig svansflagga när jag kom upp på toppen! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *