Bytte kulsprutan – Matte skjuten i ryggen?

httpv://youtu.be/xrZz3vkrves
Mjau, nu har matte varit och bytt ut vår kulsprutesmattrande kattleksak och den nya fungerar utmärkt. Och lekutvecklingen är ungefär som på den här filmen – det vill säga att Nova leker förtjust med den fnattiga röda pricken och jag sitter bredvid och tittar på själva snurrmojängen! Lagom arbetsfördelning, eller hur?

Men matte har gått och fått ryggskott! Det är garanterat vi oskyldiga till! Vår röda pricksnurris skjuter INTE skarpa skott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Bytte kulsprutan – Matte skjuten i ryggen?”

  1. *fnissjam* Matte säger att det skulle bli något liknande här, Wilma skulle sitta och spana in snurrmojängen medans jag och småkillarna skulle springa runt som tokar efter laserpricken.
    Den såg jamarns så skoj ut! Vart har ni köpt den?
    *nosbuffar*

  2. Åh vad häftig!! Vi har sätt att ngn av våra andra kompisar också har en sådan röda pricken grunka. Men var får man tag i såna? Är säker på att jag skulle älska en sån men Matte har aldrig sett ngn som säljer dem häromkring.

    1. Mjau, husse hittade den på TeknikMagasinet! Sådana ställen brukar ju finnas lite här och där?! Den är lite ”plastig” men Nova gillade i alla fall att leka med den! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *