Kvällsturen avklarad!


När Stora matte skjutsade hem oss från Landet igår kväll, så bestämde hon sig för att det var hennes tur att stanna hos oss ett par dagar, vi hade ju varit hos henne på Landet i flera dagar. Och det var ju väl, så att hon kan hjälpa mig ta tass om matte nu när hon har ryggskott! Men det bästa av allt är att Stora matte är noga med minst en, ibland två utepromenader för mig varje dag, och det uppskattar jag. Det är mycket bättre än allt det där städstöket som hon och mina människor ofta tar sig för – sådana där jätteryck som att vända upp och ner på hela sovrummet….

Fast det är mysigt när det blir rent och fint! Inte så att husse och matte INTE städar – det gör dom. Men Stora matte har lite snits på att fixa de Stora Städprojekten, som att julstäda efter jul, för vi var ju ändå inte hemma då… Men nu har vi varit ute på kvällsrunda, kollat att alla mina buskar finns kvar och morsat på en lydig golden retriever. Nu kan jag sova gott!

PS. Eftersom det var så mörkt nu, så för det bli en buskkollarbild från i höstas istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kvällsturen avklarad!”

 1. Så modig du är som vågade hälsa på en lydig skällis. Golden är ju STORA vovvar 🙂
  Det var säkert spinnande att tassa ut i mörker.
  Fast för oss är det ju inte lika mörkt som för de 2benta!

  =^.^=

  Nosbuff

  1. Mjau, det tänker nog inte människorna så mycket på, det där med hur bra vi ser i mörker – fast nu bor vi ju i ett hyreshusområde med mycket lyktstolpar så det är ju inte mörkt helt och hållet någon gång. På det sättet är Landet mer spännande, där det blir riktigt kolsvart! Men då får vi hålla oss inne, det rör sig lite för mycket vilda djur nattetid! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *