Packa och åka hem…

I kväll lämnar vi residenset på Landet och tassar hemåt till vår egen lilla lägenhet, för husvakten har inte tid att stanna längre. Det måste man ju respektera – vi är glada att ha en husvakt som ändå ställer upp så mycket och kommer oftast när det passar oss… 
Fast vi tassar ut på en liten inspektionstur först och kollar om blåsten dragit förbi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Packa och åka hem…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *