Min nya borste


Jag som avskyr att bli kammad eller borstad… Men nu har jag fått en piggborste (Den sorten man fick gratis om man köpte några burkar av en viss kattmat…) och jamarns så skönt det är att bli borstad på magen ju!????????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Min nya borste”

 1. Wow man ser verkligen hur du njuter Wikki. Matte har en kam till oss, den nyps och är dum i bland! Kanske för jama till henne att fixa hem en sådan där.

  Nosgos

 2. Visst är de där gummikardorna mysiga. De är de enda som funkar på mig då jag har så kort och tät päls, det blir rejält dregligt när Matte kammar mig med vår.

  1. Mjau, just med den här så är det superskönt att bli borstad! Jag spinner som en smärre motorsåg! NosPuss Wikki

 3. Vad kan det vara med julborstning…
  T o m Roxy, som vanligtvis värdigt och bestämt traskar in under sängen så snart borsten kommer fram, har låtit sig borstas i helgen!!
  Nosbuff

 4. ohhhh kammas! Ja DET gillar i alla fall JAG! Fast Matte har en sån dära Mirakelkam, som är en stålkam..Jamarns vad det kittlas skönt..jag vräker mig på golvet och sjunger högt av glädje när hon tar fram kammen! Å vettu jag blir också lika fin som du Wikki …på magen, matte säger att jag ser ut som ett får på magen..pfft!

  Nospussar från

  Indra

  obs..Bastian jamar en glad hälsning också..Han behöver då aldrig kammas!

  1. Mjau det är lite orättvist tassat att somliga som INTE vill bli kammade måste bli det och andra slipper helt… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *