Hemma — och borta

Vi har just kommit hem till Vivalla efter en lång och kolsvart resa på regniga vägar. Stora matte muttrade över vindrutetorkaren som inte tog bra, och körde extra försiktigt. Det fick ta den tid som behövdes. Den här gången blev jag lyckligtvis inte det minsta åksjuk, och det var en lättnad. Det är gott att vara hemma men lite saknad efter Landets fria gröna gräs har Nova och jag ändå!

Mer saknad är PepsiPEPSI ÄR HITTAD VID LIV OCH HEMMA IGEN!
pepsi
Pepsi saknas efter en bilolycka på julafton.  Vid olyckan snurrade bilen runt och hamnade på taket. Det hände vid Laxbäcken på den sidan vid informationsskyltarna och rastplatsen är, precis norr om norra infarten till Kopparberg. Bakrutan gick sönder och så även transportburen så Pepsi flydde in i skogen. Hon är semilånghårig svartsköldpadda med vitt. Halva ansiktet rött och halva svart, vit haklapp och vita ben. Tyvärr har Pepsi alltid varit innekatt, så hon har varken märkning, halsband – eller bra vinterpäls…

Om du känner någon som bor i trakten och kan hjälpa till att leta, så kanske det finns ett hopp att Pepsi kan komma till rätta… Kontaktuppgifter till hennes ägare finns HÄR.

Hoppas att Pepsi inte är skadad och att hon lyckas ta sig fram till människor någonstans! *knäpper tassarna*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Hemma — och borta”

  1. Mjau, jag hoppas hon är duktig och tassar på tills hon träffar en snäll människa som kan hjälpa henne! NosPuss Wikki

 1. Ut med saker som luktar ’hemma’ och mat. Och så måste hennes människor tillbaka och ropa på henne. Be om hjälp att få ut bild
  med efterlysning.

  Vi bor så långt bort att vi inte kan skicka ut vår betjänt, men det går att annonsera på vårat gamla katthems sida. http://Www.Katthemmet.nu Nu ska vi be intensivt om ett lyckligt slut på historien.

  1. Mjau, tack snälla för bra tips! Vi ska höra med alla vi känner i trakten om de kan gå ut och leta… TassKram Wikki

 2. MEN usch, vad ledsen man blir när katter springer bort så där och man inte vart dom tagit vägen, 🙁
  *GRÅTER*
  Var in på länken där och läste om fler katter som hade sprungigt bort.
  Hoppas hoppas ,dom kommer till rätta.

  Håller tassar och tummar hårt.

  Tass Tass

 3. En kattmänniskas mardröm! Vi hoppas att ingen blev skadad i kraschen, och att Pepsis människa har möjlighet att söka aktivt. Kanske, kanske kan husses/mattes röst hjälpa till att locka fram henne. Vi håller tassarna allt vi kan! Kurr och burr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *