WikkiKalender 2012 – tävla om ett unikt ex!

 
”Hur ska jag börja det nya året 2012 om inte med att ha en tävling?!” tänkte jag. Men om vinsten ska vara detta Unika Exemplaret av Wikki’s Almanacka 2012, så får jag nog göra det till en tävling som avrundar detta år 2011 istället!!!

Och det här blir nästan som ett Tasseri, fast den här gången innehåller det bara Almanackan, tolv uppslag med tjusiga Wikki-bilder – och alla ni katter och kattvänner, fyrfota såväl som människor, kan tävla så här:

1. Sätt in den otroligt stora summan av FEM KRONOR på Snuffe-Fondens konto, märk med ditt namn! (Jo, den som vill FÅR sätta in tio kronor eller så också!)
2. Skriv en kommentar här på bloggen med motivation varför du/din människa/katt/skällis/hustomte/annat vill ha en Wikki-Almanacka! Senast fredag 30/12 kl 20.00.

Lagom till nya Året utser Nova och jag en vinnare!
Sprid gärna informationen om tävlingen så att vi får in många femkronor! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

23 reaktioner till “WikkiKalender 2012 – tävla om ett unikt ex!”

 1. Har tassat in en slant både i mitt, Roxys och mattes namn..
  ..är lite förtjust i kalenderbrudar..*rodnar*
  Nospuss

 2. Men försvann min ”tass” 🙁
  VI vill VINNA såklart & sätter in en summa & som avsändare står det Annmi denna ggr 😉

  Vill jamarns gärna Vinna & vår Motiverings”tass” lyder…
  ” VEM skulle inte vilja ha sin Idol på Almenackan” 😀
  Sedan kan matte visa mer av den berömda Wikki som hon pratar sååå mycket om till alla *mjauufniss* + att Goe är nog lite Jamarkär i Wikki *mjauufniss*

  /Jam & Kram

  1. Oj Goe… *nosrodnar* mycket smickrande! Både det där med idol och jamarkär… Tack för motiveringen! *kurr* Många av de andra tävlande har glömt den delen! Måste påminna dem! NosPuss Wikki

 3. Hm *host*, min motivering är att jag tycker att du skulle pryda din plats på min vägg, Wikki. Det skulle förgylla mina ensamma dagar om jag hade dig att vila ögonen på… *röd om nosen*
  Har självklart tassat in en slant till Snuffefonden och länkat till tävlingen i bloggen! 🙂
  Tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *