Uppröjning

Granen lutar och disken ser ut som ett berg – så idag ska vi röja upp lite innan vi fortsätter tassa på bloggen! Och så finns det lite grann julräkor kvar som vi tar till sen frukost!
Jag hjälper ALLTID till! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Uppröjning”

    1. Mjau, vi ska ju åka hem igen i morgon kväll – men då har vi i alla fall hunnit sätta tassarna lite ute i gröngräset och få vinterrufs i pälsen! Hoppas ni också haft en jamigt mysig jul! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *