Många tassar små

Radio P4 Skaraborg berättar om hur det från alla håll i Töreboda nu sträcks ut hjälpande tassar till katthemmet! Den här bilden kommer från Carlssons Handelsträdgård, där man t ex avbokade personalens julbord och lät pengarna gå till katthemmet! ♥

Eftersom katthemmets alla insamllingsbössor smälte i branden, så har man bett vänliga gåvoinsamlare att använda de burkar som de kan hitta!

På det här sättet ser man hur de många små gåvorna snabbt kan bli en STOR GÅVA TILLSAMMANS! Ni vet ju hur jag tjatar om många bäckar små redan sedan tidigare!? *blink*

Så gör som kattkollegan här, ordna en fin insamlingburk – du kan ju faktiskt göra en insats för DITT LOKALA KATTHEM! Alla katthem behöver absolut alla bidrag de kan få!!! ♥♥♥

Mjau, tack till dig Harry, det kom en påse med fina katthalsband igår, och jag ska så klartt tassa dem vidare till Örebro Katthem!

Harry hade ju dessutom en fiffig morot i sin halsbandstävling, nämligen att antalet kommentarer skulle ge en ”kommentarspeng” som han skänkte till katthemmet!

Och jag lovar att den som skulle tycka att det är för LITE pengar om någon skänker en femma eller tia i våra utställda bössor eller sätter en 50-lapp till katthemskontot ska ha en stor smäll på rumpan! För ni ska veta att det är ALLA DESSA MÅNGA SMÅ gåvor som håller ihop våra katthem! Det är massor av små små bidrag som tillsammans blir det största av alla, och de ges från hjärtat och de ges med kärlek och de är dessutom dem man med tacksamhet tar emot, för man vet att ingen ruinerat sig på kuppen!

O ja vi högaktar de stora gåvorna också, de är precis lika välkomna! Alla gåvor behövs otroligt mycket! Men tittar vi i kassörens kassabok så är det mängen av hundratals och åter hundratals små gåvor som ger den mest omfattande ryggraden av inkomsten så att jama! Därför ska man ha  respekt för de små gåvorna också.

Liten hjälp är också hjälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Många tassar små”

 1. Jamarns så snillt av dom på Carlssons Handelsträdgård att avboka sitt julbord och skänka pengarna till Töreboda katthem istället ! *stående ovationer för det initiativet*
  Jag och matte jamar med dig om att ingen gåva är för liten , många bäckar små ….
  Jag ska ha utlottning på min blogg nu igen , för snart har besökare nr 15.000 tassat in till mig 🙂
  Min matte ska precis som förra gången betala per kattentar och skänka pengarna till vårt lokala katthem.
  Så kom nu o kattentera så att katthemmet Kattfoten får riktigt mycket pengar 🙂

 2. Hurrjam för Kjelle Bus och Hurrjam för dig Wikki (och Nova)! Vi ska genast sätta matte att kattentera varje dag. Och hon ska dessutom dra ut den fina bannern för Töreboda så att den blir stor och syns riktigt bra på Husdjursmässan. Vi hoppas att de som kommer ska vara lika generösa som de var när Kompis brann. Om alla barn som kommer lägger en krona var så blir det flera fina tusenlappar till Törebodakissarna!

  Ikväll ska vi ha ’flyttelsedagsfest’ för Pumba – 3 år som hemmakisse hos oss! Räkor och torsk har vi önskat oss, så när matte kommer hem från sitt volontärpass ikväll blir det fest och julgransklädning. Pumba säger att det bara är för att han kom hem den 23 december som vi gör så extrafint. Han verkar inte känna till den Heliga Stallkatten *fniss*

  God Jul till er alla!

  1. Grattis Pumba! InFlyttelseFest tror jag vi måste bestämma att vi har också!!! Jag ska jama med matte om det!
   Oj när är husdjursmässan?! Kanske man skulle skicka dit sin FlatWikki!?
   NosPuss WIkki

  1. Mjau, så är det! Och jag upsskattar pengen som ni tassar in till SnuffeFonden då och då – nu har ännu en kisse fått hjälp! NosPuss Wikki

 3. Jamars va härligt! Önskar alla kunde bestämma sig för att ge lite kosing till katterna som behöver det.. Alla kan ge lite juh.. Och det räddar liv.. *Tassen upp* 🙂 Nospuss

  1. Mjau, precis så är det! Varje liten peng har sitt värde, även när de kommer i liten flock! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *