Därför finns M:et….

Om ni har läst mitt ”julevangelium” om Den Heliga StallKatten så vet ni ju ytterligare en sak, eller hur?

Pejst och Jansson påminde mig om det:
… och många missar bär än idag märket efter Marias tacksamhetskyss i pannan,
ett vackert format ”M”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Därför finns M:et….”

 1. Tack snälla Pejst och Jansson för att ni berättade det för Wikki.
  Och vi tackar Wikki för att hon vidarebefordrade så även vi fick veta det!
  Smulan har ett vackert M i pannan, nu vet vi varför 🙂

  =^.^=

  Nosbuff

  1. Tack! Skönt när det växer också. Månntro att vi tassar ihop en hel kattbibel en vacker dag, tillsammans?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *