Kjelle närmar sig 15 000!

Min kompis Kjelle Bus närmar sig den magiska gränsen 15 000 kommentarer och firar det med fin utlottning! Han lottar ut en bussresa till Tomtelandet och… Nej vänta, det blev fel! Kjelle lottar ut pälsikyrsaker och leksaker och kattgodis!

Allt du behöver göra är att tassa till ett kommentarsJam hos Kjelle, som du hittar HÄR! 


Kjelle berättar:
Min matte lovar att även denna gång skänka pengar till vårt lokala Katthem
Kattfoten
 med 3kr per kommentar/person. Kommentarer kan lämnas från och med nu
och fram till den 26/12 klockan 10:00. Så se till att lämna kommentarer allihopa , så katthemmet får riktigt MYCKET pengar 🙂

Och det är väl inte svårt att klappa tassarna för och delta i!??? ♥♥
Tänk vad kloka generösa kattkompisar jag har!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kjelle närmar sig 15 000!”

  1. Mycket bra iniativ av Kjelles matte! Tänk vilka snällisar det finns! *kurr*
    Här har vi hängt upp de fina stjärnorna idag som matte hämtade på posten igår, de var tom finare i verkligheten. Riktiga konstverk!
    Vi vill passa på att önska er alla en riktigt jamarfin jul med massor av gos, gottis och annat skojsigt! Wilma, Mårrgan, Bosse och matte jamar instämmande.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *