Tänk vad många fina kattmuggar det finns!

Ursäkta – 75% av det här inlägget har försvunnit så jag tassar ut och letar efter det.
Troligen är det översnöat! *suck*

Jag har försökt hitta länkar till de flesta av muggarnas försäljningsställen, klicka på bilderna så kommer du dit!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tänk vad många fina kattmuggar det finns!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *