Sprid vår banner för Töreboda Katthem!

Katthemmet ska räddas – så låt oss hjälpa till!
Matte och Stora matte har hjälpt mig tassa ihop banners, men de blir inget bra att lägga in här på bloggen, titta så suddiga de blir:

Mjusch, vad beror det på?!!
Har kopierat in dem på en tråd på HitteKatter HÄR istället – där blir de hur fina som helst!? Kan även maila jpg-filer med dem! ♥
Så hämta kopior där och sprid på alla medier, FB och hemsidor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Sprid vår banner för Töreboda Katthem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *