HurrJam – redan katter med i Tasserierna!

Mjau vad snabba ni är!
Allra snabbast var KungsörsLigans Milou – som dessutom fyller år idag!

Hela NIO år! Grattis så mycket Milou önskar hela Wikki Crew!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “HurrJam – redan katter med i Tasserierna!”

  1. Vi kan tyvärr inte vara med den här gången, för matte får inga pengar förrän den 19:e… men vi önskar er andra LYCKA TILL och grattar också MILOU på födelsedagen!

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *