Och så kommer JulTasseriet T4 också!

För att ordna lite extra julmys för katterna på Örebro Katthem kommer också ett Tasseri med fina saker:

– Ett ljuvligt set med 4 st röda julgranskulor som Nalle målat missar på!
– En stor julklappssäck, också dekorerad av Nalle, finare säck kan Tomtekatten inte få:

– Hello Kitty’s kalender (Att öppna i efterskott!) och en julkula fylld med marshmallows:
 
– Och så den stickade kattmössan i tidigare inlägg!

Tasseriet T4:s regler/instruktioner är de samma som i T3:an och alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem detta Wikkipaket med fina saker genom att följa instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T4-… (Det kan vara T4-Tiger, T4-kattnamnet eller T4-abcde, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka större summa♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 13/12!
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod+svar för varje katt, inte samma.

SnuffeFonden och jag Wikki kommer att utse vem som blir stolt paketvinnare av dem som svarat rätt! I vinstpaketet kommer lite fler saker att ingå (bilder kommer senare), och lite ”hemlig Wikki GoodieBag” följer med som vanligt!

♥ Och tävlingsuppgiften du ska lösa är:
Hur många kommentarer tror du att det skrivits här på Wikkibloggen till och med idag?
Ledtråd: Det har skrivits över 5800 inlägg. Kommentarsfunktionen räknar mina svar på kommentarer också som kommentar.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Och så kommer JulTasseriet T4 också!”

 1. Mjausingen vilka fina jultasserier! Matte fick avin idag när hon kom hem, men hon vägrade ge sig ut i blåsten igen och hämta Mårrgans paket. *fnys* Får se till att jaga ut henne imorgon…
  Kommer du ihåg den stackars kissen som blev dödad med kniv av en kvinnas grannar efter att den rivit sin matte? Någon polisanmälde henne. *klappar tassarna*
  Tyvärr ledde det inte till något. ”Men på länsstyrelsen ser man det inte som sin sak att utreda fallet vidare.
  – Katten är ju redan död, det är svårt att visa på några missförhållanden så här i efterhand, säger en hand­läggare vid länsstyrelsen.”
  Man blir alldeles förtvivlad när man läser sånt! Precis som om en död katt är helt utan värde. *frääääääs*
  http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1457719-riven-anmald-till-polis
  *nosbuffar*

  1. Mjau, hoppas att ni får hem ert paket i morgon! PostKatten sköter om det nu över helgen!
   NosPuss Wikki
   PS Ja det är en sorglig historia, det därmed den avlivade katten. Mördad skulle jag vilja säga. Och något är underligt med en matte som blivit biten/riven 38 gånger? *suck*

 2. Tråkiga nyheter som Alice kommer med!

  Visst är det bra att händelsen med den stackars kissen blev polisanmäld – men mycket illa att det tydligen inte blir mer än så!!! Jag förstår inte heller hur länsstyrelsen kan lägga ner utredningar – ska inte polisen eller nån åklagare sköta sånt? (alltså utredningar – inte nedläggningar)

  Och vaddå ”katten är ju redan död”? Det är väl en icke oviktig del av orsaken av polisanmälan. Får man avliva katter hur som helst om man råkar vara ägaren (eller om ägaren ber om det)? Eller om det skulle råka finnas nån yttepytteliten regel om hur man får döda ett djur – ska man strunta i regeln om djuret är dött?? Inte gör man väl på samma sätt vid tex rån: pengarna är ju redan borta, så bovarna slipper straff.”

  Det märks verkligen att det är mycket arbete kvar att göra för de fyrbenta skruttarna. Tur det finns Bloggkatter och Bloggmattar och Blogghussar och Blogghjälpar som lyser upp som fyrblinkar både här och där! Och alla Bloggläsare och andra djurhjälpare!
  <3 till er alla!!!

  1. Mjau, alla våra små tasstag behövs för att förändra världen! NosPuss Wikki
   PS Om det där fallet hade handlat om en hund hade domslutet varit helt annorlunda! *suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *