Min röstning hos Agria strular

Är det nån mer som har samma problem? Igår kväll vid 21.30 röstade jag på alla mina 37 favoriter, och så skulle jag köra en runda i kväll vid samma tid. Men då jag försöker lämna röster hos t ex Nea eller Max&Måns så kommer det besked att ”Du kan rösta igen om 3 timmar” och försöker jag rösta på Simba och Majsan säger röstmotorn ”Du kan rösta igen om 8 tim 16 min” – man kan ju börja undra om nån kidnappat min mejl! Men då skulle ju inboxen vara full av bekräftelser och det är den inte!
Försökte rösta på Tanja men får bara upp detta:

Sånt här gör mig ledsen, för då blir ju röstningen inte rättvis! Av alla 37 som jag tänkt rösta på igen har jag bara kommit åt två! Det verkar som systemet är rätt överbelastat! *besviken suck*

När jag försöker bekräfta de två kommer nästa konstiga svar:

Och om jag då försöker maila supporten så kommer felet med dubbelfel:

Inte ens det går… Kan det bero på blåsvädret ute månntro??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Min röstning hos Agria strular”

  1. Vi har på Facebook konstaterat att Agrias röstning har kraschat totalt nu. Då många av oss haft problem och inte fått igenom våra röster. Jag gjorde som du innan och röstade på alla i ett svep därför var det konstigt när det var 4 timmar till en och 10 timmar på en annan och nu bara error. Undrar hur de löser detta??

    1. Yup den är helt enkelt ”Full”! Kanske inte Agrias server var anpassad för sådan massröstning som detta blivit – dåligt med utrymme och många ivriga röstare! *suck* NosPuss Wikki

  2. Ja vi har konstaterat här att någon måste ha varit uppe kl 3 inatt och Röstat på Max o Måns inget negativt för dom förståss men vi undrar bara vem. Våra odjur är ju inga Bloggkatter.
    Så tiden är ur led och här är bara error oxå ikväll.
    Kanske man skulle ha fått deltagit med ett Max antal bilder det är ju otroligt vad söta kattbilder som är med men kanske för många på samma kisse i en del fall 12-15 st

    1. Mjau eftersom varje hushåll kan vinna endast en vinst så hade kanske åtminstone 3-4 st räckt? Sedan blir man förvånad över hur dåliga bilder en del lagt upp – suddiga och konstiga, vill man inte visa sin katt på en BRA bild?!! Heja Sören! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *