Trötta i kväll – mer Kattens Dag i morgon!

Det var inte så många som köpte lotter av oss idag på Pet Products, men vi hoppas på mer i morgon! Öppet mellan 10 – 15 på Storgatan 29! Vi har ju jättefina lotterivinster:

Och allt går oavkortat till katterna hos Örebro Katthem! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Trötta i kväll – mer Kattens Dag i morgon!”

  1. Förstår inte att folk inte köpte många lotter ??
    Hade jag varit där så hade jag köpt massor , jättefina priser på bordet ju !!
    Hoppas folk köper mer lotter imorgon !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *