Se mig!

httpv://youtu.be/PVfVBs9xAl4
Hur gör du för att få uppmärksamhet?! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Se mig!”

 1. Jau har komme på ett jättebra trix för att väcka gammelmatte! Jau drar helt enkelt ut en bouk i taget ur boukhyllan så de dunsar i golvet… det fungerar alldeles utmärkt *stolt*.

  Tass från Philemon, finurlig skauning.

 2. Vincent:
  När matte sitter framför datorn och jag vill påkalla hennes uppmärksamhet, så går jag fram till henne, sträcker elegant fram höger tass MED klor och gör en snygg, diskret tatuering på hennes knä. Numera behöver hon inte köpa mönstrade strumpor, för jag har designat knät, så det är snyggt prickigt. Då låter matte jättekonstigt, men uppmärksamhet får jag.

  Mozart:
  Jag är inte riktigt lika hårdtassad som brorsan, så jag går fram till matte, ställer mig på baktassarna, lägger huvudet på sned och klappar henne några gånger på knät med höger framtass, UTAN klor.
  På morgnarna, när det är dags för frukost, brukar jag hoppa upp på huvudkudden och tvätta mattes hår. Detta sista är en suverän metod att beställa frukost! Matte vill nämligen inte att jag får hennes långa pälsstrån i min mage.
  Nosbuffar från oss båda
  M & V

 3. Det där var snällt. Snurrebuss sriver efter och biter i byxbenen eller kastar sig framför oss så risken att snubbla eller trampa på honom är Stoooooor.
  Nalle

 4. Vi gör lite olika..Mynta lägger sin tass fösiktigt på en,Jippi jamar i högan sky 😀 Lille Goe han buffar & jamar halva Mam…*fniss* Eller sätter sig fint på kökssoffan när det vakas mat/fika & sitter bara där & tittar med oskyldigt blå!

  /Jam & Kram

 5. Haha, den där katten kör precis min metod! Fast jag brukar ligga på golvet och låtsas sova (fast egentligen ligger jag bara och lurpassar!) När någon äntligen går förbi känner de att något fastnat i ena sockan, en klo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *