Trettio påsar kattgräs packat och klart!


Ca 200 gram finaste kattgräsfrö per påse, komplett med instruktioner! Dessa tar jag med och hoppas sälja på Kattens Dag i helgen – och jag har två tunnor kvar med frö så det finns till hur många fler påsar som helst! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Trettio påsar kattgräs packat och klart!”

  1. Vilka snygga godispåsar, Wikki! Det måste sälja som smör i solsken!

    Vi vill passa på att be om ursäkt för att vi inte har kommenterat i din blogg på länge… dock tassar vi in här och håller koll och på och tar till oss en hel del om det du skriver! Matte har fullt sjå med att försöka göra gott för kisar som finns hos KKS Malmö och vi vill ju ge henne våra hjälpande tassar. Sååå, kommenterandet här blir lidande…. Men vi smyger in och kollar allt det viktiga och vackra du skriver om!!!

    Våra tankar till fine Sixten och hans familj. Må han tassa lätt nu i landet över Regnbågsbron.

    Varma tassakramar

    1. Mjau kära vänner jag tycker detta jamar om att ni har tassarna fulla och inte kräver väl jag att det absolut måste kommenteras hela tiden? Nä då tycker jag att det är viktigare att hjälpa behövande katter och det är storstilat av er att låna ut matte för sådana uppdrag! JamBeröm i kubik! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *