Måste försöka sova…

…och samla mig för finalen i Tasseriet T2 i morgon! Om jag kan… Spänningen ni vet…
httpv://www.youtube.com/watch?v=A3JC24p0YsA

Hur snart önskar ni er ett T3 Tasseri med lite jultema??? ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Måste försöka sova…”

  1. Hmmm… Snart nog? Eftersom vi missade T2:an :o)

    Kanske starta 2:a advent, och sen pågå till 3:e advent? Så hinner tasserisakerna fram till julafton?

    1. Mjau, jag tror att jag ska hinna med åtminstone två Tasserier eller ett Tasseri och en auktion med saker som ska hinna fram innan jul! Nu ska jag bara summera T2 först! *svansdans* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *