Minns ni kommentarstrasslet?

För ett tag sedan var det ju precis hopplöst att få kommentera hos vissa kattvänner, de som hade blogspot och blogger. Supporten tyckte att det var något fel i ens egna inställningar och det var ett vilt jamande om hur man skulle kryssa i saker här och där i sina säkerhetsprogram…

Sedan som över en natt var helt plötsligt problemet borta – i alla fall för mig. Visst är det underligt? För jag ändrade faktiskt inga inställningar alls…

Så just nu har jag bara bekymmer med en enda blogg där jag inte får in några kommentarer, och det är hos vännen prästkatten Sixten!

Hos Sixten har jag kunnat kommentera förut om jag loggat in på mitt googlekonto – men nu fungerar inte det?! Detta gör mig rätt bekymrad för tänk om Sixten tror att jag inte läser hans tänkvärda och vältassade blogg?? *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Minns ni kommentarstrasslet?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *