Fler Lussekattävlingar!

Här är länkar till fler tidningars Lussekatter:

Dalarnas Tidning (Där sibirierna Triton och Artemis samt matte Pia bloggar tillsammans)

Eskilstuna-Kuriren (Där vackre Paso Doble lämnar över Luciakronan!)

Tidigare inlägg:
Arbetarbladets lussekatt
Hallandsposten och Bohuslänningen

Tipsa mig om du ser fler Lussekatter dyka upp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *