Morgonrundan avklarad

Här är tre glada flickor på väg ut! Morgoninspektionen är viktig.
Det var väldigt goda dofter på jätteverbenan och nosanalysen sa att grannkatten passerat!
Kul fotovinkel eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Morgonrundan avklarad”

    1. Mjau fast nu har Nova varit ute i flera timmar och vill INTE komma in… Bus-syster! ”Mjau jag vill stanna på Landet och inte åka hem i kväll, det är därför!” jamar hon… NosPuss Wikki

    1. Mjau, vi snackar fågeljakt och kattkillar… Tanja behöver lära sig om killar av oss och vi om jakt av henne… *fniss*
      TassKram Wikki

    1. Mjau – fast nu har vi åkt hem till Örebro igen. Vi är rätt vana att åka fram och tillbaka. Det är kul! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *