Här kommer Tasseriet T2!

Ni har väntat ivrigt, eller hur?

Sören Fernströms BISpris-tavla från kattutställningen, målad av BIM (http://www.bimart.se/), är toppnoten i paketet som du kan jama hem i Tasseriet T2! Nalle och Lasse och Sören skänkte mig tavlan och vill att behållningen ska gå till Örebro Katthem – vilket jag bugar och tackar för!

Tasseriet T2:s regler/instruktioner är de samma som i T1:an och alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem ett Wikkipaket med fina saker genom att följa instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T2-… (Det kan vara T2-gosnos, T2-kattnamnet eller T2-171819, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka större summa♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 23/11
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod+svar för varje katt, inte samma.

SnuffeFonden och jag Wikki kommer att utse vem som blir stolt paketvinnare av dem som svarat rätt! I vinstpaketet kommer många fler saker att ingå, dem visar jag i kommande inlägg!

Vi vet att många bäckar små skapar stora hav så småningom! ♥ Och tävlingsuppgiften du ska lösa är en faktasak om Örebro Katthem:
Alla katter som tas in till kattverksamheten får ett löpande intagningsnummer. Listan har nu hunnit bli riktigt lång! Katthemmet startades i augusti 2003 och de första katterna var:
1. Jupiter
2. Ida
3. Nalle
4. Singoalla
5. Pixie
6. Amanda
7. Smulan
8. Nisse
Vilket intagningsnummer tror du att den senaste katten på listan, Tazmina, har idag?

(OBS! Katthemspersonal som har tillgång till nummerlistan måste lova att INTE skvallra!!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Här kommer Tasseriet T2!”

  1. Ja det är ju inte så att Sören inte gillar sin tavla. Men här skall vi först plocka ner alla gamla skeppstavlor innan vi byter ut dom mot Bims härliga kattavlor. Så det kommer nog att bli en hel hög så småningom och självklart ska vi försöka tassa tillbaka denna. Bara inte uppgiften var så svår.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *