Har ni sett ”Katten i månen”!?

Det är härlig fullmåne och här ute på Landet är det vårt ledljus utomhus, för här finns ingen gatubelysning som hemma i stan…

Men har ni sett ”Katten i månen”? I varje fall så ser jag att det är en katt där, inte någon gubbe!!! Jag tror t o m att det är lite av en Wikki???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Har ni sett ”Katten i månen”!?”

  1. DEN katten såg jag inte, men jag såg fyra andra kissemissar. En med stora klara ögon till höger, en med mörka ögon uppe till vänster (eller är det en uggla i månen?) och två små busiga kattungar mer i mitten och neråt (under hakan på Wikki-katten).
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *