En häääärlig dag!

Det är något visst med smaken på Landet-gräs!!! ♥
Och Nova var som en liten glad sol i grönskan också!

Vi har hjälpt till med att laga kalops också! Kvalitétskontroll av köttet, ni vet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En häääärlig dag!”

  1. Underbara bilder Wikki! Vilka härliga höst sols utflykter.

    Matte hittade Carolina som gjorde den fina tavlan på Signerat idag. Gissa om hon blev förvånad över att hon inte fattade att det var just hennes andra täckningar som hon hade tittat på!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *