Wikki på söndagsvift

Igår tog jag och skickade Stora matte och min FlatCat på en resa, till Stockholms Katthem bar det av! Redan vid entrén möttes jag av en snygg svart välkomstkatt med rött halsband:
Han inspekterade min packning och gillade absolut att jag tagit med 15 påsar av Wikkis kattgräs som katthemmet kunde få ha till försäljning… ”Lite Landet-gräs kan nog vara succé för oss stadskatter!” jamade han. Hoppas det stämmer!
Det var i alla fall häftigt att få tassa innanför dörren till detta berömda katthem – och det kändes så gott att liksom känna igen sig och känna sig hemma! Det var väldigt likt ”mitt eget katthem” i Örebro, fast med skillnaden att här var det härligt mycket högre i tak!

Och Café Katt höll VERKLIGEN vad det lovade: Dignande kakfat med bakelser som kan få den bästa konditor att jubla! Synd att vi inte hann smaka på ALLA sorter – men helt klart var det ett fika som vi vill göra i repris!

Och jag är ju stolt att säga att jag också fick göra det viktigaste besöket: Skyggis-Avdelningen! Här kände jag också igen mig… Och träffade flera nya vänner!

Mer bilder kommer i eftermiddag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Wikki på söndagsvift”

 1. Visst är ’våra’ volontärer duktiga?! Och de gör det här varje första söndag i månaden, så nog är de värda våra tassapplåder. Vi har redan bett matte att köpa gräs åt oss när hon åker och är fadder åt sina skyggisar imorgon. Vi är väldigt sugna på att få smaka ditt Landetgräs!

  *nosgos*

  1. Mjau då får vi hoppas att det finns någon påse kvar – jag såg många som gick hem med påse i handen hi hi
   Skulle de ha hunnit ta slut så lämnade vi även en ”flaska” med över en liter frö att använda till katthemmets egna bruk!
   Och så är det bara att jama till annars så skickar vi en personkattlig påse!
   NosPuss Wikki

   1. Då ska vi se till att hon tassar iväg alldeles väldigt fort. Hon ska i alla fall iväg och ta hand om sina fadderkatter på Gul imorgon. Innan de åker hem, för det är Inga-Maj och Inge som är mattes fadderkissar. Och så brukar hon ge litet extra tid och Inkeri, för hon ser precis ut som vi – svart och vacker 🙂

    1. Mjau, be matte klappa alla katter som låter sig klappas! ♥
     Och som sagt, skulle kattgräset ha tagit slut så jama bara lite till mig så ska jag skicka mera!
     Stor matte har ju fått massor av sin bonde som arrenderar Landet-åkrarna. Garanterat obesprutat och så!
     NosPuss Wikki

  1. Mjau, det var en verkligt trevligt kattkompis! Hon sa att hon skötte yttre säkerhetsbevakning av Katthemmet! En kollega till säkerhetskatten Sippo alltså! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *