Jul i förskott!

På Tradera finns just nu ett jättetjusigt julpaket som auktioneras ut till förmån för SnuffeFonden! Se här:
s2
Jag kan lova att det är drag i myntan i dessa!
Och tusenfotingarna som är mina favoriter är bara så superkul!
De är kvalitétskatt-testade och godkända av exklusiv expertiskatt:
s1
Klicka här så kommer du till TraderaAuktionen som pågår till 20/11 kl 14:46 ♥♥♥
Tack snälla Hawknest!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jul i förskott!”

    1. Kikade på dina mustips – de var ju jättesöta! Lite ”Gubben Pettsson och katten Findus”-stuk på tror jag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *