Rösta på en liten kattbild kanske?

Hos ICA-Kuriren finns en höstbildtävling just nu – och jag har fastnat för en liten favorit:

Bild nr 67 tassade in i mitt hjärta! Jury är ICA-kurirens redaktion men man kan tydligen rösta också, här är länk till sidan. Inspirerande härliga bilder att njuta av!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rösta på en liten kattbild kanske?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *