SkruttMattar

Jag blir kvar hemma i sängen idag, rosslar Stora matte. Och somnar om…

Matte är också hängig. Vi har därför beslutat att hoppas krafterna återvänder för en insats i katthemmets städ- och måleristyrka i morgon.
Under tiden ska vi vila hjärnan med en obegriplig gåta, i bästa zen-stil: Varför i hela friden tassar en katt omkring en stor melon i VATTNET!??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “SkruttMattar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *