Få se hur det går…


Stora matte ska komma till oss idag och över helgen är det sagt – om hon piggnar till, vill säga. I går kväll kunde hon inte säga jam ens en gång och tillbringade hela eftermiddagen i sängen, genomförkyld… Det är lite mer än tio mil att köra hit också – så hon önskade egentligen en spårbunden bil som kunnat åka per automatik hela vägen!

Finns det någon som kan uppfinna en sån snabbt kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Få se hur det går…”

  1. Det var det sötaste jag sett som kom åkande där!!!! 😀

    Krya på sig mattarna!!! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *