Sören gör det igen!

Sörens tavla är på väg till mig för en kommande auktion!

Jag ska försöka få reda på mer om tavlan, den ser jättespännande ut! Tack Sören!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sören gör det igen!”

    1. Mjau, och nu är den äntligen på gång till att få ett nytt hem! ♥ Tack underbara snälla Sören med familj! NosPuss Wikki

  1. Ser jättefin ut, inbringar säkert ett fint pris. Tyvärr hinner jag sällan vara med på auktioner innan de har hunnit upp i pris som är för stora för mig 🙁

    Nosgos

    1. Mjau – vi funderar på en lösning på det – kommande idé i så fall, kika på bloggen får du se! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *