Gör inte så här!!!

Det kan inte hjälpas, men jag tycker att det här är grymt!
httpv://www.youtube.com/watch?v=eZiLSlhsLtk&feature=related
Jag hoppas att Squeaks hämnas genom att kissa i tangentbordet eller något sådant… Det är lika dumt som när folk spelar upp ”Talking Cats” och liknande YouTubeklipp för sina egna katter och garvar när de förskräckt letar efter upphovet till kattlätena – för närvaron av hotfulla ljud kan skaka om tillvaron i hemmet något fruktansvärt och göra en lugn katt väldigt rädd och orolig under lång tid framåt…

Inte vill du få en ledsen kisse? Lyssna i ett headset om du måste, men låt oss katter slippa oroas av filmljud från rädda, arga, plågade eller löpande katter som vi inte kan förstå!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Gör inte så här!!!”

    1. Mjau synd att det inte fungerar lika bra för oss att göra något omvänt ljudskrämtest på våra människor?!! ”Goddag mitt namn är Skatteverket och ni ska få återbäring med sex miljoner kronor!”…. Nä de skulle inte funka! NosPuss Wikki

  1. Matte skäms faktiskt lite för hon har testat för att se om vi reagerar alls på sånt. Sixten är för smart för sånt, han vet att det är påhittat ljud. Men Puma reagerar lite på ljud från kattslagsmål. Men vi lovar att Matte slutat med det nu.

    1. Mjau, vad ska en ledsen misse tro när den hör kattkamraters ljud? Vad oroligt det ska kännas?! Tänk om människor kunde tänka sig för! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *