Kattspel på iPad

httpv://www.youtube.com/watch?v=ltJzAndNyLo
Mjau, så här kul kattspel finns det – sedan vill det till att husse eller matte har en sådan här grunka med TassAvtryckarKänslig skärm, så det fungerar!

Mjau, jag tror nog hellre jag vill ha en sådan där Kickeroo som X-tails Freya har!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattspel på iPad”

  1. Vi rekommenderar verkligen en kickeroo. Sixten och Puma älskar sin och även katterna på katthemmet har fått en och den verkar vara populär där också. Men Matte har det där kattspelet till sin ifån.

    1. Mjau, nästa gång någon av människorna är på katt-event ska jag be dem ha utkik efter en sån! NosPuss Wikki
      Pip, jag vill också ha en! MysKurr Nova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *