Kolfart var är du? Här! jamar Kolfart

Din blogg finns inte helt plötsligt?

Var är du, kompis?!!

Jag har till min lättnad fått svar i från Kolfart, han är snart tillbaka:

Mjaaauuuu!! Här är jag Wikki!!!! *Kurr* Matte är jätteledsen. Hon skulle lägga ut bilder på mej och berätta om vår tretimmars promenad i det vackra höstvädret men något blev alldeles fel så bloggen inkattiverades och försvann. Google ville att matte skulle skriva in min ålder och sen tyckte Google att jag var alldeles för ung för att få blogga. När matte ändrade och skrev sin egen ålder trodde dom inte riktigt på henne så hon måste leggimittera sig. Sen fick hon veta att det tar 3-5 dagar innan dom kanske öppnar min blogg igen. Vips var hela bloggen och mitt e-postkonto borta. Suckjam! Jättegos till dig som saknade mig på en gång! // Kolfart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kolfart var är du? Här! jamar Kolfart”

 1. Mjaaauuuu!! Här äär jag Wikki!!!! *Kurr*
  Matte är jätteledsen. Hon skulle lägga ut bilder på mej och berätta om vår tretimmars promenad i det vackra höstvädret men något blev alldeles fel så bloggen inkattiverades och försvann. Google ville att matte skulle skriva in min ålder och sen tyckte Google att jag var alldeles för ung för att få blogga. När matte ändrade och skrev sin egen ålder trodde dom inte riktigt på henne så hon måste leggimittera sig. Sen fick hon veta att det tar 3-5 dagar innan dom kanske öppnar min blogg igen. Vips var hela bloggen och mitt e-postkonto borta. Suckjam!
  Jättegos till dig som saknade mig på en gång!

  1. Mjau så dumt! Hoppas de kan lägga tillbaka allt snarast möjligt!
   Knasans då med ålder – 3 år är ju faktiskt helt vuxet för en katt!!!
   Men jag blev jätteskraj – skönt att höra att det inte hänt dig något – ska hålla span när din blogg kommer tillbaka!
   Och uppdaterar min efterlysning med din info, så inte fler blir oroliga!
   TröstTassKram till dig vännen!
   NosPuss Wikki

 2. Varför ska alla bloggar råka ut för svårigheter då och då. Är det verkligen nödvändigt att hålla på att ändra stup i ett? Skönt att det inte var nåt fel med Kolfart i alla fall. Vi hoppas han snart är tillbaka i bloggvärlden.

  1. Mjau, men jag kan inte kommentera hos dig, Kattson, eller många andra, och det är inte lätt att hitta någonstans att anmäla felet! *suck*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *