Fluffis konst

Visste ni att vi katter är konstnärer? Charmerande Fluffi är det i alla fall:

Med matte Saras hjälp har Fluffi signerat en serie tavlor i helt egen stil:

Och jag måste jama att det är vådligt snyggt! (Synd att de hann bli sålda innan jag hann jama ett bud!) Men det kanske är enklare att tassmåla och sedan tvätta tassarna för att byta färg om man är nakenkatt – själv har jag så mycket päls mellan trampdynorna att det inte skulle bli några tassavtryck även om jag försökte!

…jag nöjer mig med att skulptera lite i kattlådan…

(För den som är intresserad skriver Fluffis matte Sara en mycket stark sajt om hur det är att leva med psykisk sjukdom och självskadebeteenden också. Modigt gjort!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fluffis konst”

  1. Pingback: Bokstavsbarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *