En ros och en Wikki NosPuss!

…det vill jag ge till lastbilschauffören som igår förmiddag väjde för en katt vid riksväg 66 i Huggnora, och hamnade i diket med lastbilen. Katten klarade sig. Tack, chauffören, stort tack! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En ros och en Wikki NosPuss!”

 1. Vad härligt att få läsa lite goda nyheter!
  Här blev vi så jamarledsna när vi fick läsa detta imorse när vi åt frukost http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1377028-ann-britt-attackerades-av-sin-egen-innekatt
  Stackars misse! En katt som varit tam i 13 år attackerar inte utan anledning! Han måste ju antingen blivit jätterädd eller varit sjuk/haft ont. Varför inte fånga in katten istället och åka till veterinären med den och ta reda på vad som är fel, man tar inte in okända grannar som dessutom jagar den med kniv, man kan bara ana hur stressad den stackars katten måste ha varit. Snälla skaparkatten – ta väl hand om missen!
  *nosbuffar*

  1. Mjau, jag vet att SkaparKatten har en särskilt mjuk Tass för de missar som råkat så här illa ut! *sniff*
   Jag skrev ett inlägg redan i morse, men har väntat till nu med att publicera det, i tanke att mer informatoin skulle dyka upp. Men allt som kommit är en serie dumma kommentarer hos LT som bara gör en illamående! Vilka drumlar det finns.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *