Har ni sett kattunge på glid?!


*fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Har ni sett kattunge på glid?!”

  1. Stackars mamma katt! Hon har ett mycket hårt jobb att behöva springa upp och nedför rutschkanan hela dagen och hämta åkande ungar!!! 😀

    Det var en skojig film!

  2. Aw, stackars mamma katt som har fullt sjå med att få in den ena, så smiter den andra. Fast visst ser det jamarns gulligt ut. Undra vad missarna tänker när de glider ner för banan.

    1. Mjau men det finns en film på mig åkande rutsch faktiskt! Ska jag lägga upp den? Det är jättekul! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *