HurrJam för DNA och polisen…

Kalmartidningen Barometern berättar idag om att den 40-årige man som i mars sköt en stackars huskatt med sitt blåsrör kommer att åtalas för djurplågeri och få sitt straff – och detta tack vare att en klok polis bedömde brottet värt att utreda, och med hjälp av DNA-prov från den blåsrörspil som opererades ut ur den stackars katten knyta den skyldige till brottet!

Katten var så pass skadad av pilen att man först befarade att den skulle behöva avlivas, men den repade sig snabbt och mår idag bra. En analys av pilen visade ett avgörande spår, nämligen DNA från en sedan tidigare hos polisen välkänd person, i vars hem dessutom fanns ett blåsrör. Mannen nekade först men erkände överbevisad att han ”kanske hade gjort det”.

Heder åt den polis som ansåg katten värd detta arbete! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “HurrJam för DNA och polisen…”

 1. Gammelmatte Gitte här:
  Tänk om alla poliser var lika noggranna när det gällde skador på djur. Då skulle bovar som skär kor och får i könsorganen också kunna ställas till svar för vad de har gjort och då kanske de skulle tveka innan de gjorde djuret illa om de visste att de kanske fick krypa in i kurran ett tag.

  Verkligen en stor eloge till den polisen!

  Nosisar

 2. Ja helt underbar läsning. Kunde dock inte annat än att le lite Poliskatten var ju så lik våran Polar´n dock klädd . Ha förrestn anmi tratt istället för uniform. Han är så deppig men kan inte ge fanken i såret så han lär få följa med o träffa Kompismaritha på lördag. = Gemensam Marknad. Har förresten anmält oss till Hindersmässan nu.
  Kramisar
  Nalle o Co

 3. Vi står i stram tasshonnör för den polisen! Undrar om polisen gillar Dentabits – i så fall ska h*n få hela vårt månadsförråd. *spinn*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *