De kallar henne ”Stinky”…

Gissa om hon får kärlek och uppmärksamhet, den lilla rörkatten! GP berättar om henne idag och har en härlig bild där man ser nya husse helt betagen av familjens nya medlem!

Fast matte Linda anser förstås att kissen ska ha ett ”riktigt namn”…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “De kallar henne ”Stinky”…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *