Poker

Kortkatten

Kattansikte
Fem nosar brett
Den bästa
kortspelaren
Du någonsin sett

Världens sötaste pokerface
Ingen kan
slå the masterrace

Finns i sjön, blackjack
Eller bara
vändåtta
Mästare på allt
Satsar allt, utan någon måtta

Lyd mitt
råd
Tänk efter några gånger och tänk på att
Satsa inga stora summor
Du
förlorar alltid mot en katt


Skriven av: Lady Mjaomjao

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Poker”

  1. Katten på bilden är på pricken lik mattes brittpojke Pluttgubben, han leker sedan länge på ängen bortom regnbågsbron.
    Kanske rent av med Ville?

    Dikten är gullig och sann 😉

    =^.^=

    Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *