Möte med grekiska katter

Oh så många stiliga katter det fanns överallt i byn där vi semestrade! Somliga var helt uppenbart herrelösa och inte särskilt mycket omskötta – men alla väldigt keliga och sociala, ingen var skygg eller rädd. Och så fanns det så klart katter med fina hem och med pälsar som lyste av välmående och hälsa.
Den här imponerande killen träffade vi först. Han såg respektingivande ut, och hade med sig en charmig liten son, som han vaktade faderligt.
 
Den yngre följde med oss ut på restaurang på kvällen, minsann. Artigt väntande vid sidan om bordet på eventuella godbitar, men inte på något närgånget sätt. Snarare rutinerat avvaktande… Vilket naturligtvis lönade sig! ♥ ♥ ♥
 
I morgon ska ni få höra mer om äventyren! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Möte med grekiska katter”

 1. Åh vilka äventyr Wikki! Stackars matte som fick åka till akuten!!! Först så tråkiga nyheter och sen ont i benet. Vi är så glada att det inte är blodpropp!!!! Vilken tur!

  Vi läser mattes och husses äventyr i Grekland och njuter av alla biler.

  Krya på dig matte!!!! Hoppas alla mår bra.

  NosPuss Sven och Signe

 2. Och du i FC format hälsar artigt, ser vi 😀 !
  Hur kan man motstå en artigt väntande kisse, klart att ni bjöd honom på lite godbitar 😉 .
  Det skulle vår matte och husse också gjort.

  =^.^=

  Nosbuffar

  1. Mjau, och det vi förbryllades över är faktiskt hur godmodigt gosiga och trygga alla dessa katter var trots alla främlingar de ständigt mötte – så fjärran våra svenska superskyggisar. Kan vi fundera på om det handlar om någon attityd från människornas sida som är annorlunda?! I Grekland mot i Sverige?! Hm… TassKram Wikki

 3. Vilken stilig herre matte, FC-Wikki och husse träffade! Och Junior verkar väldigt väluppfostrad och go, så Stilige Herren har all heder av honom!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *