De finns i alla sorter och alla färger…


Idag firas HITTEKATTENS DAG på många håll i landet, och jag hoppas att du är med och räcker ut Tassen!???

Över hela Sverige finns de, med pälsar i alla kulörer och former, de hemlösa katterna och hittekatterna, som söker nya egna hussar och mattar. Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “De finns i alla sorter och alla färger…”

  1. Jag tycker att det här är en väldigt speciell dag, samtidigt som man borde tänka till varje dag och stötta sitt lokala katthem och inte bara säga att man tänker göra det, utan också göra det. Varje kisse är värd så himla mycket mer än att lämnas ensamma ute i mörkret.
    Tack för att du tipsade om denna dag 🙂

    1. Å tack själv, vännen! Mjau, jag har i alla fall hjälpp några missar idag, och det är jag nöjd med! *svansdans* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *