Hösttecken på Landet


Det känns som om vi fångar sommarens sista suck och känner av höstens första bett i ett frasigt fullmoget äpple… Runtom står mycket i fröställningar eller sprider redan sina groddar till nästa vår. Som till exempel manshöga kardvädd:
Tistlarna kör med sina bomullstussar:
…och svalorna har haft sitt årliga höstmeeting på stubbåkern:

De retsamma läckerbitarna svischade precis över svansen på mig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hösttecken på Landet”

    1. Mjau, jag satt där och gapade som ett svalbo mest hela eftermiddagen, men vad hjälpte det??! TassKram Wikki

    1. Svalorna kraxar väl inte? De svirrar – riktigt trevligt ljud faktiskt! Men de for som bombplan över öronen på mig, bara så förjamat retligt utom räckhåll… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *